Titel: Nyheden
Adresse: http://www.jazzspecial.dk/index.php?id=20


Nyheder

16.04.2020

Ingen Ribe Jazzfestival

i 2020 på grund af Covid-19

I lighed med andre festival-arrangører har også folkene bag Ribe Jazzfestival valgt at afblæse årets arrangement, der normalt afholdes den sidste weekend i juli.

—Selvom vores festival ikke er en af de største, ville en afvikling i 2020 have betydet, at vi skulle foretage så store ændringer, at vi ikke ville kunne kende vores festival. Vi har drøftet mulighederne for at flytte festivalen til senere på året, men har valgt at vige pladsen for ikke at genere de festivaler og arrangementer her i området, som allerede er flyttet til september og efteråret,

—Vi ser ikke beslutningen som en egentlig aflysning, men en udsættelse til næste år, idet vi har valgt så vidt muligt at skubbe hele det planlagte program til næste år. Og vi kan allerede nu afsløre, at næste års festival bliver en udvidet version, udtaler Lotte Kragh Andersen, som er formand for foreningen Jazzin'Ribe, der står bag festivalen.

Lotte Kragh Andersen understreger, at så snart det kan lade sig gøre, kommer Jazzin’Ribe på banen igen med arrangementer, og at foreningen allerede brygger på idéer til koncerter og musikoplevelser senere på året.

© 2012 JAZZ Special