autodesk navisworks simulate 2020 autodesk product design suite ultimate 2021 autodesk autocad map 3d 2023 autodesk vred professional 2020 autodesk alias surface 2020 autodesk alias surface 2019 Titel: Rettelser
Adresse: http://jazzspecial.dk/index.php?id=85


Når noget går helt galt i magasinet, kan der blive behov for en korrektion.

 

I Jazz Special nr. 181 var nedenstående tekst ved en fejl faldet ud af Cim Meyers Hørt.

 

Portalen 22. maj: Ben Webster Prisfest

Tænk sig: Den pris er uddelt 46 gange! Tak til slidstærke Ben Webster som stadig kan generere royalty-midler.

Nok engang blev Kathrine Windfeld priset – denne gang med 25.000 kroner – og kom i selskab med Ernie Wilkins, Niels Jørgen Steen og Jens Klüver, for nu bare at nævne de arrangører, som har fået BW Prisen. Windfeldt kvitterede med en koncert-afdeling med sit bigband. Pianoet var til at begynde med unødvendigt voldsomt forstærket især i den øvre mellemtone, og der var rungende lyd – men det blev noget bedre i løbet af koncerten, og generelt skal Portalens tekniske mandskab roses for afviklingen. Igen må man glædes over Windfeldts kompositoriske evner. Det var også fint, når hun med små forklarende introduktioner for eksempel fortalte, hvordan Trumps regime havde påvirket en kompositions-proces. Glimrende solister og blandt de kompositoriske greb bemærkede man Windfeldts onomatopoietiske Wasp, hvor de bevidst skævt intonerede tætte klange virkelig gav fornemmelsen af virrende hvepse om hovedet.

Da også prisfester har været Corona-nedlukket, var der en ekstraordinær mange hæderspriser at uddele i år. Henrik Bay (g), Mikkel Finn (d), Jens Jefsen (b) og Kjeld Lauritsen (org) fik alle en, og kvartetten leverede en solid og bedaget I’m Beginning To See The Light, og vi fik en stemningsfuld duo af Lauritsen og Jefsen. Og der var yderligere hæderspriser til Niels ”Flipper” Stuart (ts), Ann Farholt (voc), Leonardo Pedersen (as) og Ole Olsen (ts), som alle på skift blev akkompagneret af førnævnte kvartet. Henrik Iversen (tidligere formand for Fonden) og Leonardo Pedersen prøvede verbalt at være morsomme, og der gik lidt jazznisse i den, som en tidligere prismodtager bemærkede. Det var da også hyggeligt (men forglemmeligt), når hele hædersprisholdet på gammeldaws vis swingede Sweet Georgia Brown og Websters Did You See Her Tonight.

Immediate Vault

Udover Windfeldt står især Lauritsen og Finn tilbage som både loyale, swingende og spændende musikere.

  

Peter H. Larsen var anmelderen

Ved en beklagelig fejl er Peter H. Larsens navn smuttet som skribent til anmeldelsen af Tiger musik-udgivelserne i Jazz Special nr. 137.

 

Hvad blev der af den kursive tekst?

Jazz Special har et par gange været alvorligt ramt af tekniske fejl og korrektur-svigt. Værst er det gået ud over anmelder-sektionerne i Jazz Special #127 og #132 – her forsvandt al kursiveret tekst. Meget beklageligt! 

Herunder kan du downloade Adobe pdf-filer med de berørte tekster – uden illustrationer men altså inklusive det i kursiv.

I online-udgaverne af magasinet er de omtalte fejl rettet.

 

Anmeldelser inklusive det i kursiv© 2012 JAZZ Special