Nyheder

10.11.2018

Ny bestyrelse konstitueret

i JazzDanmark

JazzDanmarks bestyrelse har fået to nye medlemmer og et medlem er genvalgt. Efterfølgende har bestyrelsen udpeget yderligere to medlemmer og konstitueret sig således:

Formand: Jens Jepsen, daglig leder af det regionale spillested Klaverfabrikken i Hillerød. Udpeget formand fra oktober 2018 for en fire-årig periode. Sangeren, guitaristen og komponisten Jens Trolle-Busck Jepsen, f. 1985. har blandt andet stiftet Buddhas JazzClub og New Note Festival.

Næstformand Jens Rottbøll, direktør og partner i Trivium, Living Institute, udpeget næstformand af bestyrelsen fra oktober 2018 for en fire-årig periode (har siddet i bestyrelsen som udpeget medlem siden 2014).


Menige medlemmer:

Laura Toxværd, saxofonist, komponist og underviser på bl.a. Det Jyske Musikkonservatorium, valgt på repræsentantskabsmødet i 2018 for en fire-årig periode.

Johan Bylling Lang, saxofonist og stifter af Fringe Jazz Fest, genvalgt på repræsentantskabsmødet i 2018 for en to-årig periode.

Karsten Bech, kunstnerisk leder af Jazz i Trekanten og formand for Jazz6000, valgt på repræsentantskabsmødet i 2016 for en fire-årig periode.

Christian Sveigaard, marketingchef i Tuborg, udpeget af bestyrelsen fra oktober 2018 for en fire-årig periode.

Nanna Rohweder, publikumsudvikler, formand i Pluralisterne, udpeget af bestyrelsen i 2016 for en fire-årig periode.

Bestyrelsen udpeger yderligere et medlem til december.

JazzDanmark siger farvel til:

Jesper Løvdal, saxofonist og bestyrelsesformand gennem otte år. Han er blevet medlem af hovedbestyrelsen i Dansk Musiker Forbund og ny formand for Ben Webster Fonden.

Trine Nielsen, næstformand gennem fire år er ny rektor for Danmarks Journalisthøjskole.

Desuden takker Andreas Lindsdell, tidl. leder af Stars i Vordingborg og nuværende operatør på Arena Næstved, og Marianne Fruergaard fra Musikmetropolen i Roskilde af efter to år.